NEOBUX

NEOBUX


 NEOBUX

 Neobux 2008 yılında kurulan, bu alandaki en eski ve güvenilir PTC sitelerinden biridir. Minimum çekme limiti 2$ olan Neobux'ta reklamlar 0.001$ + 1 bonus puan + 3 adprize şansı ve saat başı çekilen 0.50$ kazanma şansı vardır. Ara sıra 0.010$ mikro pozlama reklamları çıkar ve gün içinde sürekli 0.001$ mikro pozlama ve mor renkli sabit reklamlardan alırsınız. Günlük 4 adette turuncu renkli sabit reklamlar alacaksınız bu reklamlara her gün aynı saatlerde tıklamanız önemli. Size gelecek reklamların sayısı ve referans gelirlerini alabilmek için bu reklamları görüntülemeniz gerekir.


 Neobux, Clixsense  gibi bir reklam alarm uygulamasına sahip. Neobux  Ad Alert uygulamasını google uzantılar menüsünden indirebilirsiniz. böylelikle gün içinde gelen reklamları kaçırmazsınız. Bu uygulama size sesli ve görsel olarak uyarır. Mikro pozlama bölümündeki yeşil reklamların süre sınırı vardır görüntülemezseniz giderler.


 Neobux'ta  referans kiralama her referans için aylık kiralama bedeli 0.20$dır. Kiraladığınız referans her gün reklamlara tıklarsa aylık size dönüşü 0.60$ oluyor.Kiraladığınız referans eğer reklamlara tıklamayı bırakırsa yeşil olan yenileme tuşuna basarak yeni referansı 0.07$ a alabilirsiniz. Bunu çok sık yapmayın 2 3 gün bekleyin yoksa sürekli paranızı kaybedersiniz. Tam teşekküllü bir hesap tutarsanız sizin için daha iyi olur ne kadar yatırıp ne kadar kazandığınızı bilirsiniz.

 Neobux'ta reklam kazancınız az dolayısıyla kazancı az diye vazgeçip bırakan çok kişi var . Neobux referans kiralamanız üzere size daha çok para kazandırma üzerine kurulu bir sistem.


 Bu panelden hesabınızı kolaylıkla kontrol edebilirsiniz, kazançlarınızı, puanlarınız ve giriş bilgilerinize ulaşabilirsiniz.


 Neobux'un diğer kazanç yöntemlerinden biride Crowd Flower uygulaması. Bu sistemde Crowd Flower da bir iş geçmişiniz olur (ayrıntılı bilgi için Clixsense yazımı inceleyin). Basit görevleri tamamlayarak puan kazanırsınız bu puanları daha sonra paraya dönüştürürsünüz.


 Burada 6 uygulama indir kazan sistemi bulunmaktadır, yine android cihazını kullanarak buradan para kazanabilirsiniz.


 Unutmayın Neobux referans almanıza dayalı bir sistemdir ve rahatlıkla yatırım yapabilirsiniz yada biriktirdikleriniz ile sitedeki gelirinizi katlayarak ilerleyebilirsiniz.

                                            Neobux'sa Buradan Üye Olabilirsiniz.

LİTTLEBUX

LİTTLEBUX


LİTTLEBUX




 Littlebux 2015 ortalarında kurulan yeni bir PTC sitesidir. İngiltere menşeli PTC sektörüne hızlı ve güvenilir bir şekilde giren Littlebux'ın en önemli özelliği anında ödeme yapması. Minimum çekme limiti 2$ ve günlük gelen reklamlar 0.070$ ile 0.10$ arasındadır. En az 4 reklam 0.01$, 20 reklam 0.001$ ve ekstra reklamlar değişken olarak 0.002$, 0,005$, 0.01$dır.



 View advertisement (görüntülenen reklamlar) kısmındadır. Ayrıca her reklam için 1 little point kazanırsınız 500 points olunca para çevirebilirsiniz. Her 1 little point 0.001$ dır bu da Littlebux'ın güzelliklerinden bir tanesi, puanlarınızı biriktirip sürekli referans kiralayabilir gelirinizi daha da arttırabilirsiniz.


Reklamlara ek olarak teşvikler kısmında Littlegrid ve Teklifler bölümü bulunmakta. Littlegrid ızgaraya tıklama oyunudur, tıkladığınızda reklam çıkar ve 10 saniye sonra puan yada para kazanıp kazanmadığınızı yazar. Teklifler bölümünde superreward, offertoro, matomy, persona.ly gibi şirketlerinin size sunduğu teklifler vardır. Littlebux'ta görüntülediğiniz her reklam için 2 adprize (ödül reklamı) şansınız olur, burada da puan yada para kazanma şansınız var.


  Burada bir oyun indirmeniz anket doldurmanız bir siteye üye olmanız karşılığında alacağınız      puanlar var burada da her puan 0.001$ dır. 5.440 puanlık bir teklifi tamamladığınızda kazancınız da    5,44$ olacaktır.


 Bu teklifleri tamamlarken dikkat etmeniz gereken ücretli ve ücretsiz tekliflerdir. Ücretli tekliflerde size sunulan teklif ürününe belli bir para yatırmanızı isteyebilir.

Android telefonunuzu kullanarakta bu teklifleri tamamlayabilirsiniz. Bu arada görev kısmında belli başlı sitelerle iş yapan Crowd Flower var. Burada size verilen görevler vardır: bir twitter sayfasının kişiye yoksa firmaya mı ait olduğunu, bir yazının makale olup olmadığını vs.. Her görev 10 sorudur ve böyle 40-50 görev yapabilirsiniz. Her görev için 6 littlepoints yani 0.01$ ödenir.

Hesabınızı bu panelden rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz.
6 ayda 70.000 kullanıcısına 60.000$ ücreti anında ödeme yöntemi ile scam (ödeme yapmayan) site olmadığını kanıtlamıştır. Hesabınızda biriken parayı Paypal yada Payza aracılığı ile çekebilirsiniz.
Ödeme Kanıtı
 Güncelleme!
 Önemli Not: Littlebux sitesi scam'dır. Site kullanıcılarını yüzüstü bırakıp siteyi kapatmıştır.

Toluna

Toluna



Anket doldurarak para, ödül ve hediye kazanmak .. Boş vakitlerinizi değerlendirmeniz için diğer sosyal medya araçlarından daha faydalı bir uygulama.. Toluna.


 2000 yılından beri hizmet veren Toluna bir Quick Survey kuruluşudur ve bünyesinde 8.000.000+ üyesi bulunmaktadır. Toluna'nın Türkiye ayagında Toluna ekibi Türklerden oluşmakta ve sayfası tamamen Türkçedir. Toluna'da Mini anket hazırlayıp insanların düşüncelerini öğrenebilir, bir konu başlatıp tartışabilir, herhangi bir konu hakkında değerlendirme yapabilir yada bir şeyi karşılaştırarak düello başlatabilirsiniz.



 Peki bunun kazanç Kısmı nerede?

  Toluna sayfanıza yada e-mailinize gıda, seyahat, marka, sağlık, sosyal projeler hakkında şirketlerin arge çalışmasına destek olmak ve kazanç sağlamak amacıyla bünyesinde bulunan ilgili kullanıcılara bu anketleri dagıtır. Her anket ortalama 1000-5000 puan aralığındadır. Her 1600 puanın karşılığı 1 liradır. Toluna ekibi ve Quick Survey mini anket yoluyla bazen paylaşımlar yapar bunları da oylamanız size 15 puan kazandırır. Toluna hazırladığınız her kaliteli içerik için 100 puan ödül verir. Hesabınızda 40.000 puan biriktiğinde paypal yoluyla 25 lira hesabınıza aktarabilir, diğer hediye çeşitlerini satın alabilir yada giftie yoluyla başkalarına gerçeğe dönüşebilecek elektronik eşya yada diğer hediyeleri gönderebilirsiniz. 




  Burada da beğendiğiniz, iyi içerik paylaşımında bulunan kişileri takip edebilirsiniz. Arkadaşlarınızı e-mail facebook yoluyla davet edebilirsiniz referans olduğunuz her kişi için 500 puan kazanırsınız. Toluna'nın telefon ve tablet uyumlu uygulamalarını indirip kullanabilirsiniz. Uyguluma kullanımı teşvik etmek için yapılan kampanya dahilinde her anket için +500, oluşturduğunuz içerik için +500-1000 puan kazanabilirsiniz.


 Aracılığım ile kayıt olmak isteyen olursa yorum kısmına e-mailini bırakabilir.



Whaff Rewards

Whaff Rewards


  Whaff Rewards

 İşte size android telefonunuzdan yada tabletinizden kolaylıkla para kazanabileceğiniz bir sistem. Bu sistemin adı reward yani ödül demek, Play Store üzerinden uygulama indirerek para kazanabileceğiniz bir sisteme dayılı.  Bu kadar basit. Uygulaması olan market, banka, sigorta, oyun şirketleri vs.. Bunun gibi uygulamalara müşterilerin uygulamayı indirip incelemesi için para ödüyor.


 Üye olmak tamamen ücretsiz ve herhangi bir zamanda para ödemeyeceksiniz sadece uygulamaları indirip para kazanacaksınız. Sonrasında uygulamalar ilginizi çekmiyorsa silebilirsiniz. Whaff 1.si 21.000 $ kazanmış şimdiye kadar. Günlük  kazancınız gelen uygulama sayısına ve Whaff kodunuzla üye olanlardan gelecek bonus ile artacaktır. Sizin kodunuz ile kayıt olan her kişi için de 0.30$ kazanacaksınız, uygulamayı kullanmayacak olsa bile bulduğunuz her android telefon yada tablete bu uygulamayı indirip arkadaşlarınızı kayıt ettikten sonra aktif olmasalar bile siz 1 liraya yakın para kazanmış olacaksınız.


 Ve bu para dolar bazında hesabınızda birikiyor 10$ olunca çekebiliyorsunuz. Üye olmak için öncelikle Play Store dan Whaff Reward yazıp indirin, facebook yada e-mail yoluyla kaydolun. Burada kayıt olabilmeniz için size referans olan kişinin kod numarasını girmeniz gerek. Kodu girmezseniz üyeliğiniz aktif olmaz. Benim kod numaram: CO55594. Kayıt olduğunuzda 0.30$ kayıt ve 0.20$ teşekkür bonusu alırsınız.


Not: Diğer reward sistemlerine hiç bulaşmamanızı öneririm çünkü çoğu vakit kaybı, paranızı vermiyor ve bazı uygulamaları virüslü. Size tavsiye etmediğim şeyleri bilin ki deneme yanılma yoluyla elemişimdir.

 Herkese iyi kazançlar :)
OJOOO

OJOOO


OJOOO



 
Ojooo bir Alman sitesidir. Sitedeki grafikler çok güzel ama dili boot sistemlerden yandığı için ödemeleri 8 gün içerisinde teslim ediyor.  Para çekimi 2$'dır. Hesabınızda bu para birikene kadar beklemeniz gerek sonrasında sanal bankadaki hesabınıza aktarabilirsiniz.

 Günlük olarak 5-30-60 ve 3x5, 3x30 saniyelik 50 ile 90 arası reklam görüntüleyebilirsiniz. Ojooo diğer PTC siteleri içerisinde günlük kazancınızın yüksek olduğu bir site. Tabi ki tüm bu sistemlerde olduğu gibi çırak haftalığına razı olacaksınız sonra usta maaşı alacaksınız. Peki bunu nasıl yapacaksınız?


 Öncelikle hileden ve boot sistemlerden uzak durun arkadaşlar Ojooo ve diğer sağlam PTC sitelerinin mühendisleri her hareketinizden haberdar olurlar. Ojooo sadece bir PTC sitesi değildir aynı zamanda arama motoru, e-posta, reklam şirketi, tv reklam şirketi ve web sayfa yapımcısıdır. Ojooo group büyük bir şirket olarak yaptığı yatırımları korumak ve devamlılığını sağlamak amacıyla sistemlerini geliştiriyorlar.

 Ojooo otomatik olarak Türkçe'ye çevriliyor tabi bu çeviri google translate aracılığıyla olduğu için bazen anlamsız oluyor ama anlamanız için yeterlidir. Ana sayfada yer alan tıklanan ilan ödemelerinde reklamları göreceksiniz reklamlara tıklayıp açıldıktan sonra bir doğrulama şekli gelecek ve sizden mouse yardımıyla çizmenizi isteyecek, bunu yaptıktan sonra reklam ücretiniz hesabınıza yansır.


 Ojooo'da reklam tıklayarak para kazanmanın yanında diğer kazanç sistemleri şöyle:

 Traffic Exchange: Anlamı trafik değişimidir tıklayıp otomatik olarak diğer siteleri sürekli gezinirsiniz o sitelerde sizin sayfanızı ziyaret eder aslında bir anlamı yok açıklamak için yazdım, size para kazandırmaz.

 Video: Ara sıra çıkan video reklamları olacaktır kontrol edip rastlarsanız tıklayın.

 Matomy: Diğer sağlam PTC sitelerinde olduğu gibi burada da video izleme, uygulama indirme, ilginizi çeken konuları parayla satın almanız yada yatırım yapmanız, uygulamalara üye olmanız ve anketleri doldurmanız istenir bunların karşılığında puan kazanırsınız her puan 0.005$ dır.


 Super Rewards: Matomy ile benzer kazançlar burada da var. Yine her puan 0.005$ dır.


Minute Staff: Bu bölümde çeşitli site veya bloğa girip 10 saniye görüntüleyip bir bağlantıya tıklamanız, 20 saniye beklemeniz yada sayfanın tam yüklenmesini beklemeniz gibi görevler vardır.


Personaly: Burada telefonunuza uygulama indirip puan usulü para kazanabileceğiniz teklifler olacaktır.




Ojooo Grid:  Ojooo grid diğer sitelere nazaran daha sık ödül veriyor 2-3 günde bir bu tıklama oyunundan para kazanıyorsunuz. Sağ tarafta kazananları görebilirsiniz.


 Ojooo'da direkt referans ve referans kiralamak mevcuttur. Her referans için bir aylık kiralama bedeli  0.20$ dır ve referans sürekli tıklarsa size dönüşü 0.60$-0.80$ civarında olacaktır(premium üyeler için). Ojooo'nun yıllık premium üyeliği 39$ bunun size karı, tüm kazançlarınızı ikiye katlar. Tabi yıllık bazda bu hesap hiç bir şey yapamadan reklam tıklasanız, referansınız olmasa bile bir yılda 100$ kazanırsınız.

Güncelleme!
Önemli Not: Ojooo sitesi scam'dır. Site Türkiye'ye ödeme yapmamaktadır.
PAİDVERTS

PAİDVERTS


PAİDVERTS

 Paidverts diğer PTC sitelerinden  farklı bir kazanç kapısıdır. Paidverts yatırım yaptıkça size daha çok kazandıran bir sitedir ve Clixsense ile birlikte en çok kazanç sağlayabileceğiniz 2 siteden biridir. Paidverts aslında bir PTC sitesinden çok Crowd Funding Platform yani Kitle Fonlama Platformu dur.

 Peki bu ne demektir. Bu tarz sistemlerin çalışma şekli şöyledir: Yatırım yaptıkça kazanırsınız. Aşağıda gördüğünüz Paidverts reklamının da olduğu gibi site içinde satın aldığınız bir reklam paketi size fazlasıyla kazanç olarak geri döner. Farklı bir PTC yada kendinize ait sitenizin reklamını yapmak amacıyla 1.05$ karşılığında bir veya daha fazla reklam paketi satın alırsınız ve bu reklam paketiyle hem kendi reklamınızı yapar hem yatırımınız bir hafta içinde 1.55$ lık ücretli reklam olarak size döner hemde 3100 BAP puanı kazanırsınız.


 Bu sitede size gelecek reklamların ücreti BAP puanlarınızla ilgilidir. Site My Traffic Value sitesiyle aynı şirket bünyesindedir. Paidverts ve My Traffic Value şirketlerinin bugün ki değeri 30 milyon dolardır. Sahibi Jim Cook'tur ve uzun bir iş geçmişi vardır. Basebucks ve ve Hyip programlarının kurucusudur, bu sistemlerin modası geçtiği için 2014 martında Paidverts gibi büyük bir yatırım ve PTC şirketi kurmuştur.

 Peki My Traffic Value ne işe yarıyor?  Burada Hisse satın alıp satış yapabilir, uzun yada kısa vadeli yatırımlar yapabilirsiniz. Paidverts ile aynı hesabınızla buraya giriş yapabilirsiniz. Burada şirketin hisselerini alıp satıyorsunuz. Dikkat etmeniz gereken nokta aldığınız hisse senetlerini piyasaya göre ortalama bir karla satışa çıkarmak. Hisse senetlerinin değerleri her saniye değişiyor bir nevi borsa ve ne zaman artıp ne zaman azalacağını tahmin etmenin bir yolu yok yapmanız gereken aktif olarak senetlerin piyasa değerini sürekli kontrol etmek. Paidverts'e binlerce dolar yatırıp katıyla geri kazanan insanlar var, bunu da My Traffic Value sitesinden ayrıntılı olarak kim ne kadar kazanmış, ne kadar senedi satışa çıkarmış ayrıntılı bir şekilde görebilirsiniz. Paidverts çok şeffaf bir site binlerce kullanıcının hesap hareketlerini ortak bir yerden görüntüleyebilirsiniz.



 Paidverts'te minimum para çekme limiti 1$'dır ve çekme talebiniz 24 saat içerisinde sanal bankadaki hesabınıza yansır. Paidverts'te referans kiralama ve hesap yükseltme işlemleri yok, bunun yerine hesabınızı haftalık yükseltme seçenekleri olan Mini Upgrade 2.99$ ve Mega Upgrade 19.99$ seçenekleri var. Mini Upgrade paketi size 2.99$ yükseltmeniz karşılığında 1 hafta için de toplamda 5$'lık reklam gönderir. Mega Upgrade paketi ise 19.99$ yükseltmeniz karşılığında 1 hafta içinde toplam 50$'lık reklam gönderir.





 BAP Nedir?

 BAP site içindeki kredidir ve krediniz ne kadar yüksek olursa o kadar yüksek ücretli reklamlara tıklayabilirsiniz. Paidverts size ilk kayıt olduğunuz 5 gün için günlük 25 BAP lık 16 adet reklam gönderir. Sonraki günler Türkiye saati ile 03.30 da 8 adet 25 BAP değerinde reklam gönderir. Bu reklamlar 18 saat boyunca sistemde kalır ve 18 saat içinde görüntülemeniz gerekir.
 Her gün 200 BAP krediniz den 100 BAP günlük vergi olarak kesilir. Böylelikle her ay 3000 BAP kredisi elde edersiniz. Ama siz bunu reklam paketi alarak kat be kat arttırabilirsiniz. 50$ lık bir yatırımla başladığınızda 155.000 BAP puanına ve yaklaşık 80$ lık reklam kazancına sahip olursunuz.  Size gönderilen ücretli reklamlar  BAP krediniz den eksiltir. 0.0005$=1 Bap 1$=2000 demektir. Yani size 1$'lık reklam geldiğinde 2000 BAP puanınız eksilecek. BAP puanlarınızı sürekli yükseltmek için yatırım yapmalısınız, zaten her yatırımınız size hem BAP puanı hem de yatırımınızın fazlası olarak geri dönüyor. Her gün kazancınızın %70'ni reklam paketi satın alarak git gide kazancınızı katlarsınız.

 Bu arada kayıt işlemleri için kimlik kağıdınızın ön arka fotoğrafı, bir selfie (özçekim) fotoğrafınız ve adınıza kayıtlı bir fatura yada ikametgah kağıdının fotoğraflarını hesap ayarlarından hesabımı etkinleştir kısmından Paidverts ekibine gönderin. Gün içinde hesabınız aktifleşecektir geriye artık sadece para kazanmak kalıyor. Bunlar sizin hesap güvenliğiniz için gerekli olan şeyler çünkü büyük bir yatırım yaparsanız bunun güvende olmasını istersiniz.


 Ücretli reklamlar ise şu aralıktaki BAP puanlarınıza göre gelir:

BAP Grubu 1: 1.600-12.000 / Günlük Reklam Kazancı: 0.63$
BAP Grubu 2: 12.000-24.000 / Günlük Reklam Kazancı: 1.06$
BAP Grubu 3: 24.000-48.000 / Günlük Reklam Kazancı: 2.36$
BAP Grubu 4: 48.000-96.000 / Günlük Reklam Kazancı: 3.65$
BAP Grubu 5: 96.000-180.000 / Günlük Reklam Kazancı: 5.66$
BAP Grubu 6: 180.000-360.000 / Günlük Reklam Kazancı: 7.56$
BAP Grubu 7: 360.000-720.000 / Günlük Reklam Kazancı: 11.24$
BAP Grubu 8: 720.000-1.500.000 / Günlük Reklam Kazancı: 20.67$
BAP Grubu 9:1.500.000-3.000.000 / Günlük Reklam Kazancı: 43.64$
BAP Grubu 10: 3.000.000-6.000.000 / Günlük Reklam Kazancı: 75.62$
BAP Grubu 11: 6.000.000-20.000.000 / Günlük Reklam Kazancı: 153.54$
BAP Grubu 12: 20.000.000-50.000.000 / Günlük Reklam Kazancı: 496.76$
BAP Grubu 13: 50.000.000-100.000.000 / Günlük Reklam Kazancı: 1032.16$
BAP Grubu 14: 100.000.000-500.000.000 / Günlük Reklam Kazancı: 3237.25$






 Günlük gelen reklamlara (viev bonus ad) tıkladıktan sonra (recyle tıklarsanız reklam geri dönüşüme gider)  karşınıza alt alta 3 yazı ve kutucukları gelecek o yazıları kopyalayıp kutulara yapıştıracaksınız. En alttaki kutucuk yeşil olduğunda tıklayıp reklama gideceksiniz ve sağ köşedeki captcha'ya (bir tür doğrulama sistemi) tıklayıp confrim'e (doğrulama) tıkladıkmanız yada verilen yazıyı bir altındaki kutucuğa yazmanız istenir sonrasında BAP puanınız yada ücret hesabınıza geçer. Reklamı izleme zorunluluğu yoktur. Reklamlar 5-15-30 saniye aralığındadır.

 Reklamlara tıklasanız da tıklamasanız da BAP puanlarınızdan eksilecektir. Sitede geri dönüşüme giden, kimsenin tıklamadığı yada giriş yapamayıp tıklayamadığı reklamları (tabi BAP puanlarınıza göre) alabileceğiniz bir yer var, 0.05$ karşılığında bu reklamları satın alabiliyorsunuz.



 İlk üyelik zamanlarında yapmanız gerek size gelen BAP ve ücretli reklamları tıklamak ve BAP puanınızı arttırmak. Hesabınızda 50.000 BAP olduğunda düşük ücretli reklamların BAP puanlarınız dan eksiltmesi istemeyeceksiniz, burada yapmanız gereken hesabınızdaki reklam filtresinden 10$ karşılığında düşük ücretli reklamları filtrelemek.


Dept Swap Nedir?

  Bilmeniz gereken bir konuda Dept Swap ( Borç Takası) durumudur. Paidverts bir kaç yılda bir BAP  puanlarını sıfırlar, bunun sebebi yatırım yapmadan ilerleyen kişileri yatırım yapmaları için teşvik etmektir. Peki o kadar BAP puanını boşuna mı biriktirmiş oluyorsunuz? Hayır BAP puanlarınız My Traffic Value  de hisse senedi olarak hesabınıza yansır. 600 BAP-1 hisse senedidir, 1 hisse senedi 0.05$ ile 0.15$ civarındadır. Swap zamanları bu hisse değerleri düşer ve 0.02$ seviyelerine geriler. Paidverts 2-3 ay öncesinden Swap durumunun olacağını kullanıcılarına bildirir. Swap yapılması tabi ki kullanıcılar açısından kötü bir durumdur, çünkü 600 BAP kredinin değeri 0.03$ dır ve 0.01$ kayıp bile kayda değerdir. Baktığınız zaman sitenin sıfırlanması bize aynı zamanda krizi fırsata çevirme yoludur. Acemi kullanıcılar hisse senetleri 0.02$ lara düştüğünde telaşa kapılıp hisselerini satışa çıkarırlar profesyonel kullanıcılar ise bu hisseleri toplar ve swaptan sonra hisseler 0.10 civarlarına gelince satarlar 100$ bir yatırımla bile 400$ dolar kar elde ederler.

 Paidverts gerçek anlamda bir para kaynağı ve büyük bir şirket. Ne kadar yatırım yaparsanız yapın katıyla karşılığını alacağınızdan emin olabilirsiniz.