NEOBUX


 NEOBUX

 Neobux 2008 yılında kurulan, bu alandaki en eski ve güvenilir PTC sitelerinden biridir. Minimum çekme limiti 2$ olan Neobux'ta reklamlar 0.001$ + 1 bonus puan + 3 adprize şansı ve saat başı çekilen 0.50$ kazanma şansı vardır. Ara sıra 0.010$ mikro pozlama reklamları çıkar ve gün içinde sürekli 0.001$ mikro pozlama ve mor renkli sabit reklamlardan alırsınız. Günlük 4 adette turuncu renkli sabit reklamlar alacaksınız bu reklamlara her gün aynı saatlerde tıklamanız önemli. Size gelecek reklamların sayısı ve referans gelirlerini alabilmek için bu reklamları görüntülemeniz gerekir.


 Neobux, Clixsense  gibi bir reklam alarm uygulamasına sahip. Neobux  Ad Alert uygulamasını google uzantılar menüsünden indirebilirsiniz. böylelikle gün içinde gelen reklamları kaçırmazsınız. Bu uygulama size sesli ve görsel olarak uyarır. Mikro pozlama bölümündeki yeşil reklamların süre sınırı vardır görüntülemezseniz giderler.


 Neobux'ta  referans kiralama her referans için aylık kiralama bedeli 0.20$dır. Kiraladığınız referans her gün reklamlara tıklarsa aylık size dönüşü 0.60$ oluyor.Kiraladığınız referans eğer reklamlara tıklamayı bırakırsa yeşil olan yenileme tuşuna basarak yeni referansı 0.07$ a alabilirsiniz. Bunu çok sık yapmayın 2 3 gün bekleyin yoksa sürekli paranızı kaybedersiniz. Tam teşekküllü bir hesap tutarsanız sizin için daha iyi olur ne kadar yatırıp ne kadar kazandığınızı bilirsiniz.

 Neobux'ta reklam kazancınız az dolayısıyla kazancı az diye vazgeçip bırakan çok kişi var . Neobux referans kiralamanız üzere size daha çok para kazandırma üzerine kurulu bir sistem.


 Bu panelden hesabınızı kolaylıkla kontrol edebilirsiniz, kazançlarınızı, puanlarınız ve giriş bilgilerinize ulaşabilirsiniz.


 Neobux'un diğer kazanç yöntemlerinden biride Crowd Flower uygulaması. Bu sistemde Crowd Flower da bir iş geçmişiniz olur (ayrıntılı bilgi için Clixsense yazımı inceleyin). Basit görevleri tamamlayarak puan kazanırsınız bu puanları daha sonra paraya dönüştürürsünüz.


 Burada 6 uygulama indir kazan sistemi bulunmaktadır, yine android cihazını kullanarak buradan para kazanabilirsiniz.


 Unutmayın Neobux referans almanıza dayalı bir sistemdir ve rahatlıkla yatırım yapabilirsiniz yada biriktirdikleriniz ile sitedeki gelirinizi katlayarak ilerleyebilirsiniz.

                                            Neobux'sa Buradan Üye Olabilirsiniz.


Bu Yazıyı Paylaş

Yazar:

Önceki Haber
Sıradaki Haber