Toluna



Anket doldurarak para, ödül ve hediye kazanmak .. Boş vakitlerinizi değerlendirmeniz için diğer sosyal medya araçlarından daha faydalı bir uygulama.. Toluna.


 2000 yılından beri hizmet veren Toluna bir Quick Survey kuruluşudur ve bünyesinde 8.000.000+ üyesi bulunmaktadır. Toluna'nın Türkiye ayagında Toluna ekibi Türklerden oluşmakta ve sayfası tamamen Türkçedir. Toluna'da Mini anket hazırlayıp insanların düşüncelerini öğrenebilir, bir konu başlatıp tartışabilir, herhangi bir konu hakkında değerlendirme yapabilir yada bir şeyi karşılaştırarak düello başlatabilirsiniz.



 Peki bunun kazanç Kısmı nerede?

  Toluna sayfanıza yada e-mailinize gıda, seyahat, marka, sağlık, sosyal projeler hakkında şirketlerin arge çalışmasına destek olmak ve kazanç sağlamak amacıyla bünyesinde bulunan ilgili kullanıcılara bu anketleri dagıtır. Her anket ortalama 1000-5000 puan aralığındadır. Her 1600 puanın karşılığı 1 liradır. Toluna ekibi ve Quick Survey mini anket yoluyla bazen paylaşımlar yapar bunları da oylamanız size 15 puan kazandırır. Toluna hazırladığınız her kaliteli içerik için 100 puan ödül verir. Hesabınızda 40.000 puan biriktiğinde paypal yoluyla 25 lira hesabınıza aktarabilir, diğer hediye çeşitlerini satın alabilir yada giftie yoluyla başkalarına gerçeğe dönüşebilecek elektronik eşya yada diğer hediyeleri gönderebilirsiniz. 




  Burada da beğendiğiniz, iyi içerik paylaşımında bulunan kişileri takip edebilirsiniz. Arkadaşlarınızı e-mail facebook yoluyla davet edebilirsiniz referans olduğunuz her kişi için 500 puan kazanırsınız. Toluna'nın telefon ve tablet uyumlu uygulamalarını indirip kullanabilirsiniz. Uyguluma kullanımı teşvik etmek için yapılan kampanya dahilinde her anket için +500, oluşturduğunuz içerik için +500-1000 puan kazanabilirsiniz.


 Aracılığım ile kayıt olmak isteyen olursa yorum kısmına e-mailini bırakabilir.




Bu Yazıyı Paylaş

Yazar:

Önceki Haber
Sıradaki Haber
11 Mayıs 2019 00:25

amon99996666@gmail.com

Reply
avatar