Direkt Referans ve Referans Kiralama





Direkt Referans

  Dünyadaki bir çok şirketin yaptığı bir uygulama. Aslında hepimizin aşina olduğu bir sistem. Alt üyelik almak, bir çok kişisel görüşe göre saadet zinciri gibi görünse de aslında öyle değildir. Burada PTC sitelerini tavsiye edip bu işle tanıştırdığınız her kişi işi için bir komisyon artı o kişinin çalışmalarından bir yüzde komisyon alırsınız. Bu da o siteye bir çalışan üye kazandırdığınız için pastadan aldığınız dilimdir. Genelde bu sitelerde 100 kişiye kadar direkt referans alabilirsiniz, üyeliğinizi premiuma yükselttiğinizde bu rakam artar yada sınırsız olur.

 Direkt referansın önemini şöyle vurgulayalım: Getirdiğiniz her üye için 0.10$ ile 0.30$ arası bir üyelik kazandırma komisyonu alırsınız. Her üyenin günlük reklam tıklamaların dan, üyeliğini yükseltmesinden vs.. %10-15 komisyon alırsınız. Yani bir üyeniz günlük 0.10 centlik bir kazanç sağlarsa size 0.010-0.0150 bir kazanç gelecektir. Toplamda günlük 10 üye 0.10$, 100 üye 1$, 1000 üye 10$ ve 10.000 üye 100$ gibi bir kazanç getirecektir ve bu kazançlar minimum kazançlardır. Üyeliğinizi premiuma yükseltip direkt referans alımınızı sınırsız yaptığınızda referanslarınız 1.000, 10.000 gibi rakamlara yükseldiğinde siz hiçbir şey yapmadan 10.000 direkt referansınız dan günlük olarak minimum 100$ kazanırsınız buda size aylık 3000$ gibi bir meblağla döner. Tabi bunun yanında sizin kazançlarınız hariç ve altını çiziyorum bu her üyeden gelen 0.10 centlik gelir minimumdur çünkü ara ara 1$ 2$ dolarlık anket doldurduklarında, mini işlerden kazandıklarında vs.. sizde oradan komisyon alacaksınız.

Tabi unutmamak lazım ki bu sayılara ulaşmak kolay değildir ve hesaplamalar aktif olacak referanslar üzerinden hesaplanmıştır. En kötü ihtimalle siz 10.000 referansa ulaştığınızda 8.000 i hiç çalışmasa bile 2.000 referans size günde 20$ ayda 600$ getirir. Peki nasıl direkt referans alacaksınız. Bunun için internet üzerindeki her yeri kullanabilirsiniz forumlar, bloglar, siteler, sosyal medya gibi alanlara girip PTC sitenizden almış olduğunuz linki buralarda paylaşarak yapabilirsiniz, o link üzerinden gerçekleşen her üyelik sizin direkt referansınızdır, ayrıca arkadaşlarınıza çevrenize de anlatarak ta direkt referans toplayabilirsiniz. Ve bu konuda kendinizi sınırlamayan dünya da 7 milyar insan var ve milyonlarca site var illa Türkiye'de yaşayan kitleyi bu işe davet etmeye çalışarak kendinizi kısıtlamayın, yabancı blog ve forumlara işi kısaca anlatıp linkinizi bırakın mutlaka geri dönüşler olacaktır ne kadar çok yere tohum ekerseniz o kadar çok meyve alırsınız.

Referans Kiralama

 Bir çok sitede mevcut olan referans kiralama işi şöyle yürür: Siz belli bir para karşılığında bir aylığına siteye yeni üye olacak ve refaransı olmayan kişileri site size kiralar. Onların kazancından belli olan yüzdenizi alırsınız. Ben bunu çok tavsiye etmiyorum arkadaşlar, çünkü para harcamış oluyorsunuz ve size atanacak referansların aktif olup olmayacakları belirsizdir. Yine de ben direkt referans işiyle uğraşmak istemiyorum derseniz böyle bir hizmet var. Siteye yatırım yapıp fazla sayıda referans kiralarsanız bu işe yarar ve kiralama bedelinizi fazlasıyla alırsınız, tercih sizindir.


Bu Yazıyı Paylaş

Yazar:

Önceki Haber
Sıradaki Haber