Whaff Rewards


  Whaff Rewards

 İşte size android telefonunuzdan yada tabletinizden kolaylıkla para kazanabileceğiniz bir sistem. Bu sistemin adı reward yani ödül demek, Play Store üzerinden uygulama indirerek para kazanabileceğiniz bir sisteme dayılı.  Bu kadar basit. Uygulaması olan market, banka, sigorta, oyun şirketleri vs.. Bunun gibi uygulamalara müşterilerin uygulamayı indirip incelemesi için para ödüyor.


 Üye olmak tamamen ücretsiz ve herhangi bir zamanda para ödemeyeceksiniz sadece uygulamaları indirip para kazanacaksınız. Sonrasında uygulamalar ilginizi çekmiyorsa silebilirsiniz. Whaff 1.si 21.000 $ kazanmış şimdiye kadar. Günlük  kazancınız gelen uygulama sayısına ve Whaff kodunuzla üye olanlardan gelecek bonus ile artacaktır. Sizin kodunuz ile kayıt olan her kişi için de 0.30$ kazanacaksınız, uygulamayı kullanmayacak olsa bile bulduğunuz her android telefon yada tablete bu uygulamayı indirip arkadaşlarınızı kayıt ettikten sonra aktif olmasalar bile siz 1 liraya yakın para kazanmış olacaksınız.


 Ve bu para dolar bazında hesabınızda birikiyor 10$ olunca çekebiliyorsunuz. Üye olmak için öncelikle Play Store dan Whaff Reward yazıp indirin, facebook yada e-mail yoluyla kaydolun. Burada kayıt olabilmeniz için size referans olan kişinin kod numarasını girmeniz gerek. Kodu girmezseniz üyeliğiniz aktif olmaz. Benim kod numaram: CO55594. Kayıt olduğunuzda 0.30$ kayıt ve 0.20$ teşekkür bonusu alırsınız.


Not: Diğer reward sistemlerine hiç bulaşmamanızı öneririm çünkü çoğu vakit kaybı, paranızı vermiyor ve bazı uygulamaları virüslü. Size tavsiye etmediğim şeyleri bilin ki deneme yanılma yoluyla elemişimdir.

 Herkese iyi kazançlar :)

Bu Yazıyı Paylaş

Yazar:

Önceki Haber
Sıradaki Haber
Adsız
5 Şubat 2017 19:42

Referans başı 30 cent tır.Haricinde afaki 5-10 $ diyenlere aldanmayin. GG 401 07 davet kodumdur.Hem kazanın hem De kazandırın..Davet kodu günceldir..

Reply
avatar
13 Mayıs 2018 14:28

arkadaşlar burdaki parayı nasıl çekiyoruz?

Reply
avatar