OJOOO


OJOOO



 
Ojooo bir Alman sitesidir. Sitedeki grafikler çok güzel ama dili boot sistemlerden yandığı için ödemeleri 8 gün içerisinde teslim ediyor.  Para çekimi 2$'dır. Hesabınızda bu para birikene kadar beklemeniz gerek sonrasında sanal bankadaki hesabınıza aktarabilirsiniz.

 Günlük olarak 5-30-60 ve 3x5, 3x30 saniyelik 50 ile 90 arası reklam görüntüleyebilirsiniz. Ojooo diğer PTC siteleri içerisinde günlük kazancınızın yüksek olduğu bir site. Tabi ki tüm bu sistemlerde olduğu gibi çırak haftalığına razı olacaksınız sonra usta maaşı alacaksınız. Peki bunu nasıl yapacaksınız?


 Öncelikle hileden ve boot sistemlerden uzak durun arkadaşlar Ojooo ve diğer sağlam PTC sitelerinin mühendisleri her hareketinizden haberdar olurlar. Ojooo sadece bir PTC sitesi değildir aynı zamanda arama motoru, e-posta, reklam şirketi, tv reklam şirketi ve web sayfa yapımcısıdır. Ojooo group büyük bir şirket olarak yaptığı yatırımları korumak ve devamlılığını sağlamak amacıyla sistemlerini geliştiriyorlar.

 Ojooo otomatik olarak Türkçe'ye çevriliyor tabi bu çeviri google translate aracılığıyla olduğu için bazen anlamsız oluyor ama anlamanız için yeterlidir. Ana sayfada yer alan tıklanan ilan ödemelerinde reklamları göreceksiniz reklamlara tıklayıp açıldıktan sonra bir doğrulama şekli gelecek ve sizden mouse yardımıyla çizmenizi isteyecek, bunu yaptıktan sonra reklam ücretiniz hesabınıza yansır.


 Ojooo'da reklam tıklayarak para kazanmanın yanında diğer kazanç sistemleri şöyle:

 Traffic Exchange: Anlamı trafik değişimidir tıklayıp otomatik olarak diğer siteleri sürekli gezinirsiniz o sitelerde sizin sayfanızı ziyaret eder aslında bir anlamı yok açıklamak için yazdım, size para kazandırmaz.

 Video: Ara sıra çıkan video reklamları olacaktır kontrol edip rastlarsanız tıklayın.

 Matomy: Diğer sağlam PTC sitelerinde olduğu gibi burada da video izleme, uygulama indirme, ilginizi çeken konuları parayla satın almanız yada yatırım yapmanız, uygulamalara üye olmanız ve anketleri doldurmanız istenir bunların karşılığında puan kazanırsınız her puan 0.005$ dır.


 Super Rewards: Matomy ile benzer kazançlar burada da var. Yine her puan 0.005$ dır.


Minute Staff: Bu bölümde çeşitli site veya bloğa girip 10 saniye görüntüleyip bir bağlantıya tıklamanız, 20 saniye beklemeniz yada sayfanın tam yüklenmesini beklemeniz gibi görevler vardır.


Personaly: Burada telefonunuza uygulama indirip puan usulü para kazanabileceğiniz teklifler olacaktır.




Ojooo Grid:  Ojooo grid diğer sitelere nazaran daha sık ödül veriyor 2-3 günde bir bu tıklama oyunundan para kazanıyorsunuz. Sağ tarafta kazananları görebilirsiniz.


 Ojooo'da direkt referans ve referans kiralamak mevcuttur. Her referans için bir aylık kiralama bedeli  0.20$ dır ve referans sürekli tıklarsa size dönüşü 0.60$-0.80$ civarında olacaktır(premium üyeler için). Ojooo'nun yıllık premium üyeliği 39$ bunun size karı, tüm kazançlarınızı ikiye katlar. Tabi yıllık bazda bu hesap hiç bir şey yapamadan reklam tıklasanız, referansınız olmasa bile bir yılda 100$ kazanırsınız.

Güncelleme!
Önemli Not: Ojooo sitesi scam'dır. Site Türkiye'ye ödeme yapmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş

Yazar:

Önceki Haber
Sıradaki Haber
31 Ağustos 2016 13:53

scam degıldır odeme yapıyor

Reply
avatar
31 Ağustos 2016 13:54

scam degıldır odeme yapıyor

Reply
avatar
8 Haziran 2020 15:23

scam değil yalan söylemeyin

Reply
avatar