CLİXSENSE


CLİXSENSE

 Ptc nedir, nasıl çalışır daha önceki yazımızda anlatmıştık. Şimdi bu sektörün en iyilerinden biriyle başlıyoruz. Clixsense nedir? Nasıl çalışır? Nasıl para kazanılır?



 (Paid To Click) Tıkla kazan sektörünün tartışmasız Paidverts ile birlikte en iyi ilk 2 sitesinden biridir.
2007 yılından beri hizmet vermektedir. Reklamlar,günlük görevler,anketler, teklifler, görevler(tasks), clixgrid ve haftalık 100$ yarışması Clixsense'ten kazanç yollarıdır.Ayrıca direkt referans gelirleriniz de var.
 Üyeliğinizi bu sayfa üzerindeki alanları doldurun ve e-postanıza gelecek linkle onayladıktan sonra aktif edebilirsiniz.


 Reklamlar: Clixsense'te site yenileme  Türkiye saati ile sabah 06.00 dan sonradır. Reklamlar gün içinde siz aktif oldukça gelir. Günlük ortalama 20 ile 40 reklam çıkar, bu reklamlar 0,001$(5 saniye), 0.01$(30 saniye) ve 0.02$(60 saniye)'lik reklamlardır. Reklamlardan ortalama olarak günlük 0.030$ ile 0.080$ kazanırsınız. Aşağıda ki resimlerde gösterildiği gibi reklama tıkladıktan sonra açılan pencerede kedi fotoğrafının üzerine tıkladıktan sonra reklam süreniz başlar ve bitiminde paranızı alırsınız.


 Günlük görevler: Günlük görevlerde en az 6 reklama tıklamanız, en az 20 defa clixgrid oynamanız, 10 task (görev) bitirmeniz, 1 yada 2 teklifi gerçekleştirmeniz ve 1 kez forumda bir konuyu ziyaret etmeniz istenir. Görevleri tamamladığınızda teklifleri yapmasanız da bonus kazanırsınız.  Bu görevleri tamamladığınızda o gün ki kazancınız için: Standart üyeler için %10 premium üyelere için%16 bonus verilir. Ertesi gün hesabınıza aktarılır.


 Anketler: Clixsense'in en büyük artılarından biri de anketlerdir. Bir çok anket sitesinin vazgeçilmezi Clixsense 2-3 günde bir size 0.85$ ile 5$ arasında anket gönderir. Bu anketlere katılıp katılmayacağınız anketin kriterlerine uymanıza bağlıdır. Bu siteler ilk zamanlar size bilgilerinizi almak için kişisel bilgi anketleri yönlendirir, zaman geçtikçe 2-3 günde bir kriterlere uyuyorsanız 10-15 anket alabilirsiniz ve bu iyi para demektir. Örneğin, sigorta şirketleriyle ilgili bir ankete katılmanız için sigortanızın olması yada daha evvel olmuş olması gerekir. Anketler ortalama 5 ile 30 dakika arası sürer, bu uzunluk anketin değerine bağlıdır. Anketlerin katılımcı sınırı vardır ve anketleri yakalayabilmeniz için aktif olmanız gerekir. Sürekli bilgisayar,tablet,telefon başında olamazsınız, bunun için bilgisayar ve tabletinizin tarayıcısına indirebileceğiniz Clixaddon adında bir uygulaması bulunmaktadır. Bu uygulama size reklam, anket ve görev geldiğinde sesli ve görsel olarak uyarır böylelikle bu kazançları kaçırmazsınız.




 Teklifler: Bu bölümde Clixsense'in teklifleriyle beraber 9 ayrı sitenin teklifleri vardır. Bunlar telefonunuza uygulama indirmeniz, video izlemeniz, bir oyuna üye olup bir kaç görev yapmanız, bir siteye üye olmanız, bir siteye yatırım yapmanız(ilginizi çekiyor ise). Örneğin bir bet sitesine 10$ lık yatırım yapmanız istenir ve bunların karşılığında clixcent kazanırsınız. Bu clixcentleri gerçek paraya dönüştürebilirsiniz. Bu sayfalar: Clixoffers, Persona.ly, Trialpay, Radiumone, Matomy, Super Rewards, Tokenads, Offer Toro ve Adscend.


 Tasks(Görevler): Clixsense'in yine büyük kazançlar sağlayabileceğiniz  Tasks (görevler) uygulaması vardır. Crowdflower aracılığıyla size görevler verilir. Bu görevler; bir yazının makale olup olmadığını, bir resimde insan yüzü var mı varsa daire içine almanızı, bir resmin ne anlattığı, bir videonun neyin reklamını yaptığını yazmanızı veya onaylamanızı ister. İlk olarak bu göreve uygun olup olmadığınızı belirlemek için size bir ön çalışma sunar, bunu ücretsiz olarak tamamlarsınız ve 10 soru üzerinden en az %70 başarı sağlamış olmanız gerekir. Her görevin ücreti 0.01$ ile 0.05$ arasında değişir ve hesabınıza direkt yansır. Task'larda bu görevler available jobs (mevcut işler) ve potential jobs (potansiyel işler) olmak üzere 2'ye ayrılır. Potansiyel işlere erişebilmeniz için öncelikle Crowdflower'da bir iş geçmişiniz bulunur ve 100 mevcut işi başarıyla bitirmeniz gerekir. 100 mevcut işi %70 %80 %85 başarıyla tamamlamanız gerekir. Bu başarı yüzdelerinin anlamı, bulunduğunuz levellerdir. %70 1. level, %80 2. level, %85 3. level demektir. Başarı yüzdeniz ne kadar yüksekse o kadar çok potansiyel işin kilidini açmış olursunuz ve tüm görevlere erişebilirsiniz. Potansiyel işlerde farklı farklı görevler ve ücretlendirmeler bulunmaktadır. Gelirinizin büyük bir bölümünü oluşturacak tasklara önem verin. İlk zamanlarda size fazla mevcut iş gelmeyecektir fakat 1 ay sonra bu görevler yetişemeyeceğiniz kadar çok olacaktır.


 Clixgrid: Clixgrid, ızgaraya tıklama oyunudur. Bu oyunu clixgrid bölümünden oynayacaksınız. Standart üyeler için günlük 30 tıklama hakkı vardır. Izgaranın herhangi bir bölümüne tıklayarak 10 saniyelik reklamın geçmesini ve ödül kazanıp kazanmadığınızı göreceksiniz. Verdiği ödüller: 0.10$, 5$ ve 10$ dır. Oyunda bu ödülleri almak için acele etmeyin, ben ilk ödülümü 440. tıklamada yani 15. gün almıştım. Bu oyunu oynamanızı tavsiye ederim, her türlü sizin için kardır ve kazananlar listesini oyunun yanında görebilirsiniz.



 Haftalık 100$ yarışması: Her hafta 1. 50$ 2. 20$ 3. 10$ 4. 5$ 5. 5$ 6. 2$ 7. 2$ 8. 2$ 9.2$ 10. 2$ kazanıyor. Bu yarışma Tasks(görevler) çerçevesinde yürütülüyor. Ne kadar çok görev yaparsanız yarışmada o kadar yukarıda olursunuz. Yarışmayla ilgili detayları görevler sekmesinin altında bulabilirsiniz.



 Direkt Referanslar: Nasıl direkt referans edineceğinizi mavi linke tıklayarak öğrenebilirsiniz. Referanslarınızın kim olduğunu, size ne kadar kazandırdığını hesabım kısmından ayrıntılı olarak görebilirsiniz. Ayrıca site içindeki tüm kazançlarınızı hangi işleminiz den ne zaman ne kadar geldiğini ayrıntılı olarak görüntüleyebilirsiniz.

 Para çekimi: Standart üyeler için minimum para çekimi 8$, premium üyeler için ise 6$ dır. Hesabınızdaki miktar 8$ olduğunda cashout kısmına tıklayarak çekme talimatı verip daha önce açmış olduğunuz Paypal, Payza yada Allertpay sanal banka hesabınıza aktarıp oradan kayıtlı olan banka hesabınıza transfer edebilirsiniz.


Tavsiyeler: 
-Öncelikle kendinize paranızı aktarabilmeniz için bir Paypal hesabı açın.
-Kazanmak için acele etmeyin sabır bu işten para kazanmanın ilk kuralıdır.
-Direkt referans almak için ne kadar çok çalışırsanız o kadar çok kazanırsınız.
-Bilmediğiniz yada anlayamadığınız konular için site site gezmek yerine yorum yada e-mail aracılığıyla sorularınızı bize ulaştırın.

Not:  Clixsense ile ilgili tüm gelişmeler ve açıklamalar güncellenmektedir.

Bu Yazıyı Paylaş

Yazar:

Önceki Haber
Sıradaki Haber
27 Mart 2016 23:01

slm arkdaşlar ben yeniyi bana her konuda yardım ederseniz sevinirim

Reply
avatar
27 Mart 2016 23:07

slm arkadaşlar cliksense de standart öyeyim bölümlerini bilmiyorum bana yardım ederseniz sevinirim tşk

Reply
avatar
6 Nisan 2016 20:45

Buyrun Merhmet Bey probleminiz nedir?

Reply
avatar