LİTTLEBUX


LİTTLEBUX




 Littlebux 2015 ortalarında kurulan yeni bir PTC sitesidir. İngiltere menşeli PTC sektörüne hızlı ve güvenilir bir şekilde giren Littlebux'ın en önemli özelliği anında ödeme yapması. Minimum çekme limiti 2$ ve günlük gelen reklamlar 0.070$ ile 0.10$ arasındadır. En az 4 reklam 0.01$, 20 reklam 0.001$ ve ekstra reklamlar değişken olarak 0.002$, 0,005$, 0.01$dır.



 View advertisement (görüntülenen reklamlar) kısmındadır. Ayrıca her reklam için 1 little point kazanırsınız 500 points olunca para çevirebilirsiniz. Her 1 little point 0.001$ dır bu da Littlebux'ın güzelliklerinden bir tanesi, puanlarınızı biriktirip sürekli referans kiralayabilir gelirinizi daha da arttırabilirsiniz.


Reklamlara ek olarak teşvikler kısmında Littlegrid ve Teklifler bölümü bulunmakta. Littlegrid ızgaraya tıklama oyunudur, tıkladığınızda reklam çıkar ve 10 saniye sonra puan yada para kazanıp kazanmadığınızı yazar. Teklifler bölümünde superreward, offertoro, matomy, persona.ly gibi şirketlerinin size sunduğu teklifler vardır. Littlebux'ta görüntülediğiniz her reklam için 2 adprize (ödül reklamı) şansınız olur, burada da puan yada para kazanma şansınız var.


  Burada bir oyun indirmeniz anket doldurmanız bir siteye üye olmanız karşılığında alacağınız      puanlar var burada da her puan 0.001$ dır. 5.440 puanlık bir teklifi tamamladığınızda kazancınız da    5,44$ olacaktır.


 Bu teklifleri tamamlarken dikkat etmeniz gereken ücretli ve ücretsiz tekliflerdir. Ücretli tekliflerde size sunulan teklif ürününe belli bir para yatırmanızı isteyebilir.

Android telefonunuzu kullanarakta bu teklifleri tamamlayabilirsiniz. Bu arada görev kısmında belli başlı sitelerle iş yapan Crowd Flower var. Burada size verilen görevler vardır: bir twitter sayfasının kişiye yoksa firmaya mı ait olduğunu, bir yazının makale olup olmadığını vs.. Her görev 10 sorudur ve böyle 40-50 görev yapabilirsiniz. Her görev için 6 littlepoints yani 0.01$ ödenir.

Hesabınızı bu panelden rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz.
6 ayda 70.000 kullanıcısına 60.000$ ücreti anında ödeme yöntemi ile scam (ödeme yapmayan) site olmadığını kanıtlamıştır. Hesabınızda biriken parayı Paypal yada Payza aracılığı ile çekebilirsiniz.
Ödeme Kanıtı
 Güncelleme!
 Önemli Not: Littlebux sitesi scam'dır. Site kullanıcılarını yüzüstü bırakıp siteyi kapatmıştır.


Bu Yazıyı Paylaş

Yazar:

Önceki Haber
Sıradaki Haber
6 Nisan 2016 11:07

Hocaöm iyi günler paypal ödeme yok bundan payza var sadece

Reply
avatar
6 Nisan 2016 20:47

Paypal vardı littlebux son zamanlarda kendini bozdu şu an çok tavsiye etmiyorum bu siteyi yatırım yapmayıda düşünmeyin. Paypal gerçek şirketlerle çalışır tüzel kişilere ödeme işlemlerde bir aracı olmaz.

Reply
avatar
7 Nisan 2016 10:29

aynen hocam paypal yoksa zaten tercih edilmez bence çoğu kişi tarafından başka siteler önerirmisiniz scam olmayan anında ödeme falan yapan

Reply
avatar
8 Nisan 2016 00:07

Ptc sitelerinin %95'i scamdır. Çoğu vurgun yapıp kaçma peşindedir. Yeni sitelere çok aldanmayın uzun süredir var olan sitelere odaklanın. Bazılarının handikapları çok olsa iyileride var. Mesela en kalitelisi Clixsense ödeme bir hafta içinde kesn gerçekleşir ve anket çok olduğu için daha çok kazanırsın. Paidverts'te yatır azan mantığı vardır haftalık olarak yatırdığın paranın 1.5 katını kazanırsın o daha çok matematik isteyen bir iş. Onun haricinde Neobux rlam tıklamalarından az kazandırır ama alt üye kiralayarak belli bir skalaya erişebilirsin, para kazandırır tabi kiralama işinde robot sistemler kullanıyorlar kiralık. Farklı para kazanma teknikleri bu haft içinde sayfa da olacak takipte kalın.

Reply
avatar